Zamieszczone przez lilo
[O2] Folia polaryzacyjna (negatyw wyświetlacza)
Zwiń
X
-
a nie zostało CI jej jeszcze trochę czasem :lol:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
Bardzo chętnieZamieszczone przez mirek_p11lilo jak podjadę na malowanie zacisków, to zadziałamy ze stronką twojego agresora
Gdzieś tam na pewno jest tylko trzeba ją zlokalizować :PZamieszczone przez Biszczua nie zostało CI jej jeszcze trochę czasemDaniel
Komentarz
-
Gdzieś tam na pewno jest tylko trzeba ją zlokalizować :P[/quote]Zamieszczone przez lilo]a nie zostało CI jej jeszcze trochę czasem
bo jakoś średnio mi się widzi kupowanie całego arkusza za 50 pln żeby wycinać mały kawałek :wink:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Nieraz dla dobra sprawy trzebaZamieszczone przez Biszczubo jakoś średnio mi się widzi kupowanie całego arkusza za 50 pln żeby wycinać mały kawałek
Daniel
Komentarz
-
-
ale jakbyś znalazł to byłbym wdzięczny
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Kurcze - czesto gesto przez slonce nic nie widze na columbusie - ekstra patent Lilo - nie wiem jak moglem pominac ten watek
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
nigdzie takiej folii znaleźć nie mogę ...."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Trochę więcej inwencji trzeba w to włożyć , jeszcze raz podam ci link , paisz do gościa żeby wznowił aukcję albo ci po prostu taką folię wysłał , przecież to nie jest aż takie trudneZamieszczone przez Biszczunigdzie takiej folii znaleźć nie mogę ....
.
Możesz też poszukać w sklepach fotograficznych .
Proszę oto link . http://allegro.pl/folia-polaryzacyjn...510045486.htmlDaniel
Komentarz
-
Ja narazie jej nie zamawiam, bo nie wiem jak to przykleic aby na panelu dotykowym wszystko dzialalo
narazie uzywam okularow do łowienia ryb

Komentarz
-
misiek^wro, przyłóż jakąś kolwiek folię i zobaczysz czy wszystko bangla , wtedy będziesz mógł z czystym sumieniem zamówićDaniel
Komentarz
-
przeszukałem allegro, byłem w kilkudziesięciu sklepach foto w ZG i nie ma :cry: nawet w tak popularnym Fotojokerze. Na dodatek aukcja została przeniesiona do archiwum.."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Biszczu, napisz do goscia

Komentarz
-
a znasz nicka tego gościa ? Bo jego nick też zniknął :wink:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-

Komentarz
-
czy ta folia jest samoprzylepna? chciałbym zamontować ją na wyświetlaczu CB , w jaki sposób folia "trzyma" się w twoim aucie? :?:
Komentarz
-
lilo, pamiętasz może o mnie :evil: ? czekam i czekam
aż kupiłem po wielkich szukaniach folię i powiem szczerze, że wielka QPA wyszła - nic nie widać :evil: :evil: :evil:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
:lol:Zamieszczone przez Biszczunic nie widać
Pamiętam o tobie aż spać po nocach nie mogę w poniedziałek chyba ci już na 100% wyślę
Ps. żeby było coś widać to trzeba ją odpowiednio obrócić najlepiej to sprawdzić na zegarku elektronicznym albo na monitorze kompa
Daniel
Komentarz
-
-

Komentarz